Lastenhoito

Lastenhoitoon voi tarvita apua, jos perheessä sairastetaan tai pitää hoitaa tärkeitä asioita kodin ulkopuolella. Joskus on vain hyvä ottaa omaa aikaa ja levähtää. Ehkäpä haluaisit viettää puolison kanssa omaa aikaa?

Turvallista lastenhoitoa pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme virikkeellistä, luotettavaa ja turvallista lastenhoitoa kaiken ikäisille lapsille. Tulemme kotiinne, juhliin, hotelliin, työpaikalle, siis kaikkialle, missä vain tarvitset lastenhoitopalvelua. Ylimääräistä käsiparia voidaan tarvita erilaisissa tilanteissa – tulemme paikalle jakamaan vastuuta lastenhoidosta.

Edullisemmin yhteistilauksena

Lastenhoitopalvelua voi tilata esimerkiksi yhteistilauksena ystävien tai naapurien kanssa useammalle lapselle kerralla säännöllisesti. Yhteistilauksessa kulut jaetaan useammalle perheelle, joten palvelu on edullista. Hoidamme enintään 4-5 lasta kerralla, lapsista riippuen. Lastenhoitotyön ohessa sujuvat myös pienet kotityöt, tarpeen mukaan.

19562126_m

Sairaan lapsen kotihoito

Hoidamme huolella ja hellästi sekä runsaalla ammattitaidolla sairaita lapsia kotonaan. Osaamme ottaa huomioon myös erityislasten tarpeet.

Asiointiapua sairaan lapsen kanssa

Jos olette itse estynyt viemään lastanne esimerkiksi lääkärin vastaanotolle, hoitoihin ja tutkimuksiin, voimme olla puolestanne lapsenne tukena ja apuna. Meillä on kokemusta tästä toiminnasta.

Vahva kokemus takaa laadun

Hoitajillamme on lähihoitajan koulutus ja runsaasti työkokemusta.

Hoitajien luotettavuus on ja huolellinen rekrytointi on palvelumme laadun tae. Tee kanssamme joustava palvelusopimus!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!